Na tuku zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme ovesné vločky a po zrůžovění vloček přidáme nastrouhanou zeleninu. Orestujeme, zalijeme vodou, přidáme sůl a pepř a povaříme asi 10 minut. Před dohotovením přidáme do polévky masox, ještě chvíli povaříme, a nakonec přidáme sekanou zelenou petrželku.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Polévka s ovesných vloček
100 g ovesných vloček, 1 cibule, 1 mrkev, 50 g celeru, 60 g tuku, masox, sůl, pepř, 1,5 l vody, petrželka
Na tuku zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme ovesné vločky a po zrůžovění vloček přidáme nastrouhanou zeleninu. Orestujeme, zalijeme vodou, přidáme sůl a pepř a povaříme asi 10 minut. Před dohotovením přidáme do polévky masox, ještě chvíli povaříme, a nakonec přidáme sekanou zelenou petrželku.
Na tuku zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme ovesné vločky a po zrůžovění vloček přidáme nastrouhanou zeleninu. Orestujeme, zalijeme vodou, přidáme sůl a pepř a povaříme asi 10 minut. Před dohotovením přidáme do polévky masox, ještě chvíli povaříme, a nakonec přidáme sekanou zelenou petrželku.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat