Zeleninu omyjeme a nakrájíme na plátky. V hrnci rozpustíme máslo a všechnu zeleninu na něm osmahneme. Pak ji zalijeme polévkou připravenou z obsahu sáčku MAGGI Slavnostní francouzské polévky, osolíme, uvedeme do varu, po pěti minutách přidáme hrášek a vše vaříme téměř doměkka (zelenina i hrášek by měly být při podávání ještě na skus pevné). Hotovou polévku dochutíme špetkou mletého pepře. Francouzskou zeleninovou polévku podáváme s jemně rozsekanou petrželkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Francouzská zeleninová polévka
2 kedlubny, 2 mrkve, čtvrtka zelí, čtvrtka mladé kapusty, 2 lžíce hrášku, 2 lžíce másla, bílý mletý pepř, sůl, čerstvá petrželka na ozdobu, balení Maggi Slavnostní francouzská polévka
Zeleninu omyjeme a nakrájíme na plátky. V hrnci rozpustíme máslo a všechnu zeleninu na něm osmahneme. Pak ji zalijeme polévkou připravenou z obsahu sáčku MAGGI Slavnostní francouzské polévky, osolíme, uvedeme do varu, po pěti minutách přidáme hrášek a vše vaříme téměř doměkka (zelenina i hrášek by měly být při podávání ještě na skus pevné). Hotovou polévku dochutíme špetkou mletého pepře. Francouzskou zeleninovou polévku podáváme s jemně rozsekanou petrželkou.
Zeleninu omyjeme a nakrájíme na plátky. V hrnci rozpustíme máslo a všechnu zeleninu na něm osmahneme. Pak ji zalijeme polévkou připravenou z obsahu sáčku MAGGI Slavnostní francouzské polévky, osolíme, uvedeme do varu, po pěti minutách přidáme hrášek a vše vaříme téměř doměkka (zelenina i hrášek by měly být při podávání ještě na skus pevné). Hotovou polévku dochutíme špetkou mletého pepře. Francouzskou zeleninovou polévku podáváme s jemně rozsekanou petrželkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat