Všechnu zeleninu očistíme, pokrájíme. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme zeleninu a rýži, osolíme, zalijeme vývarem a vaříme do měkka. Vmícháme česnek utřený se solí. K zeleninové polévce podáváme strouhaný sýr.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Minestra - zeleninová polévka
kousek kapusty a celeru, pórek , kousek petržele, několik zelených fazolek, olej, cibule, 60 g rýže , sůl, 1,25 l vývaru z masa nebo masoxu, stroužek česneku, 50 g strouhaného sýra
Všechnu zeleninu očistíme, pokrájíme. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme zeleninu a rýži, osolíme, zalijeme vývarem a vaříme do měkka. Vmícháme česnek utřený se solí. K zeleninové polévce podáváme strouhaný sýr.
Všechnu zeleninu očistíme, pokrájíme. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme zeleninu a rýži, osolíme, zalijeme vývarem a vaříme do měkka. Vmícháme česnek utřený se solí. K zeleninové polévce podáváme strouhaný sýr.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat