Strouhanku osmažíme na másle, přidáme nastrouhaný tvrdý sýr. Zalijeme vývarem a necháme vařit. Když polévka vaří zahustíme ji vajíčkem, ochutíme solí a muškátovým květem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Polévka z tvrdého sýru
plátek tvrdého sýru, 0,5 hrnečku strouhanky, lžíce másla, 4 hrníčky hovězího vývaru, vejce, muškátový květ, sůl
Strouhanku osmažíme na másle, přidáme nastrouhaný tvrdý sýr. Zalijeme vývarem a necháme vařit. Když polévka vaří zahustíme ji vajíčkem, ochutíme solí a muškátovým květem.
Strouhanku osmažíme na másle, přidáme nastrouhaný tvrdý sýr. Zalijeme vývarem a necháme vařit. Když polévka vaří zahustíme ji vajíčkem, ochutíme solí a muškátovým květem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat