Do vody dáme vařit pokrájený kadeřávek a masox. Vedle na tuku zpěníme cibuli, přidáme mouku a uděláme zlatou jíšku. Po odstavení přidáme kari a zamícháme. Vše přidáme do polévky, povaříme a zjemníme mlékem. Do hotové kadeřávkové polévky je možno přidat opečený chléb.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Kadeřávková polévka
5 listů kadeřávek bez řapíků, 1,5 litr voda, masox, lžička kari, tuk na jíšku, hladká mouka na jíšku, 250 ml mléko ,cibule
Do vody dáme vařit pokrájený kadeřávek a masox. Vedle na tuku zpěníme cibuli, přidáme mouku a uděláme zlatou jíšku. Po odstavení přidáme kari a zamícháme. Vše přidáme do polévky, povaříme a zjemníme mlékem. Do hotové kadeřávkové polévky je možno přidat opečený chléb.
Do vody dáme vařit pokrájený kadeřávek a masox. Vedle na tuku zpěníme cibuli, přidáme mouku a uděláme zlatou jíšku. Po odstavení přidáme kari a zamícháme. Vše přidáme do polévky, povaříme a zjemníme mlékem. Do hotové kadeřávkové polévky je možno přidat opečený chléb.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat