Na tuku osmažíme cibulku, na ni dáme dusit předem namočené houby. Podlijeme, přidáme sůl a kmín. Když jsou houby měkké, přidáme k nim ve vodě rozmíchaný polotovar a 5 minut povaříme. Nakonec přidáme smetanu, necháme prohřát a podle potřeby houbovou polévku dochutíme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Houbová polévka zimní
2 lžíce hery neo másla, cibule, 2 lžíce sušených hub, sůl, kmín, 6 lžic polotovaru na bramborovou kaši, 0,5 l vody , 0,5 l smetany
Na tuku osmažíme cibulku, na ni dáme dusit předem namočené houby. Podlijeme, přidáme sůl a kmín. Když jsou houby měkké, přidáme k nim ve vodě rozmíchaný polotovar a 5 minut povaříme. Nakonec přidáme smetanu, necháme prohřát a podle potřeby houbovou polévku dochutíme.
Na tuku osmažíme cibulku, na ni dáme dusit předem namočené houby. Podlijeme, přidáme sůl a kmín. Když jsou houby měkké, přidáme k nim ve vodě rozmíchaný polotovar a 5 minut povaříme. Nakonec přidáme smetanu, necháme prohřát a podle potřeby houbovou polévku dochutíme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat