Namočené krupky - nejlépe den předem. Krupky uvaříme v osolené vodě s kmínem, po té k nim přidáme na kostičky nakrájené brambory, a kysané zelí. Když jsou brambory poloměkké, nakonec zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku. A ještě chvíli vaříme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
20. ledna 2017
Krupková polévka
100 g trhaných krupek, 500 g brambor, 4 lžíce hladké mouky, 4 dcl smetany, lžičku kmínu, sůl, sáček kysaného zelí
Namočené krupky - nejlépe den předem. Krupky uvaříme v osolené vodě s kmínem, po té k nim přidáme na kostičky nakrájené brambory, a kysané zelí. Když jsou brambory poloměkké, nakonec zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku. A ještě chvíli vaříme.
Namočené krupky - nejlépe den předem. Krupky uvaříme v osolené vodě s kmínem, po té k nim přidáme na kostičky nakrájené brambory, a kysané zelí. Když jsou brambory poloměkké, nakonec zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku. A ještě chvíli vaříme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat