Z tuku a mouky připravíme jíšku, zalijeme ji vývarem z kostí a osolíme. Dobře rozmícháme. Přidáme na kostičky nakrájené kedlubny a rýži. V průběhu vaření přidáme masox. Před dovařením přidáme mléko a krátce povaříme. Hotovou polévku dochutíme nakrájenou petrželkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
20. ledna 2017
Kalerábová polévka
0,75 l vývaru z kostí, 2 kedlubny, lžíce mouky, 10 g másla, 1/2 dl mléka, hrst rýže, petržel, mrkev, půl kostky masoxu, sůl
Z tuku a mouky připravíme jíšku, zalijeme ji vývarem z kostí a osolíme. Dobře rozmícháme. Přidáme na kostičky nakrájené kedlubny a rýži. V průběhu vaření přidáme masox. Před dovařením přidáme mléko a krátce povaříme. Hotovou polévku dochutíme nakrájenou petrželkou.
Z tuku a mouky připravíme jíšku, zalijeme ji vývarem z kostí a osolíme. Dobře rozmícháme. Přidáme na kostičky nakrájené kedlubny a rýži. V průběhu vaření přidáme masox. Před dovařením přidáme mléko a krátce povaříme. Hotovou polévku dochutíme nakrájenou petrželkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat