Na tuku osmažíme drobně nakrájenou zeleninu, zalijeme vývarem a povaříme. Zvlášť připravíme zlatovou jíšku, zalijeme vývarem, přidáme namočené houby a dobře povaříme. Přidáme vařenou zeleninu. Polévku osolíme, okořeníme jemně sekanou zelenou petrželkou a podávame.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
20. ledna 2017
Frankfurtská polévka s párky
2 párky, trochu zeleného hrášku z konzervy, krabička mražené zeleniny, trochu sušených hub, sul, zelená petržel, vývar z kostí, velká lžíce másla a lžíce mouky na jíšku
Na tuku osmažíme drobně nakrájenou zeleninu, zalijeme vývarem a povaříme. Zvlášť připravíme zlatovou jíšku, zalijeme vývarem, přidáme namočené houby a dobře povaříme. Přidáme vařenou zeleninu. Polévku osolíme, okořeníme jemně sekanou zelenou petrželkou a podávame.
Na tuku osmažíme drobně nakrájenou zeleninu, zalijeme vývarem a povaříme. Zvlášť připravíme zlatovou jíšku, zalijeme vývarem, přidáme namočené houby a dobře povaříme. Přidáme vařenou zeleninu. Polévku osolíme, okořeníme jemně sekanou zelenou petrželkou a podávame.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat