Do vody dáme vařit na kousky nakrájený chléb, když přejde varem a je dost rozmočený, tak ho prolisujeme, přidáme dle chuti majoránku a ještě chvíli povaříme. V trošce mléka si rozkvedláme vejce a zašleháme do polévky. Dle chuti osolíme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
20. ledna 2017
Chlebová polévka
pár plátků staršího chleba, majoránka, 1 vejce, trochu mléka, trochu soli
Do vody dáme vařit na kousky nakrájený chléb, když přejde varem a je dost rozmočený, tak ho prolisujeme, přidáme dle chuti majoránku a ještě chvíli povaříme. V trošce mléka si rozkvedláme vejce a zašleháme do polévky. Dle chuti osolíme.
Do vody dáme vařit na kousky nakrájený chléb, když přejde varem a je dost rozmočený, tak ho prolisujeme, přidáme dle chuti majoránku a ještě chvíli povaříme. V trošce mléka si rozkvedláme vejce a zašleháme do polévky. Dle chuti osolíme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat