Uvařenou kořenovou zeleninu vyndáme a do zeleninového vývaru vložíme houbový bujón. Přidáme z mikrovlnné trouby změklé sýry a pokrájené žampióny. Lehce povaříme, přidáme smetanu, pokrájené čínské zelí a kořenovou zeleninu. Dochutíme pepřem, solí, chilli a ozdobíme pažitkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
20. ledna 2017
Sýrová polévka s čínskym zelím
40 dkg 6-8 druhů sýra (měkké, tvrdé, plesnivé), pažitka, 1 čínské zelí, 1 pórek, 8 žampiónů, 1 vejce, špetka chilli, 5 stroužků česneku, 1 houbový bujón, smetana, kořenová zelenina, pepř
Uvařenou kořenovou zeleninu vyndáme a do zeleninového vývaru vložíme houbový bujón. Přidáme z mikrovlnné trouby změklé sýry a pokrájené žampióny. Lehce povaříme, přidáme smetanu, pokrájené čínské zelí a kořenovou zeleninu. Dochutíme pepřem, solí, chilli a ozdobíme pažitkou.
Uvařenou kořenovou zeleninu vyndáme a do zeleninového vývaru vložíme houbový bujón. Přidáme z mikrovlnné trouby změklé sýry a pokrájené žampióny. Lehce povaříme, přidáme smetanu, pokrájené čínské zelí a kořenovou zeleninu. Dochutíme pepřem, solí, chilli a ozdobíme pažitkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat