Kilogram jahod zbavíme stopek a omyjeme je. Lžící nebo mixérem je v míse rozmixujeme spolu se 3 kostkami ledu. Přidáme 2 kávové lžičky citronové šťávy. Zamícháme všechno v míse, rozdělíme dřeň do čtyř misek a dáme do ledničky na 45 minut. Potom zdobíme jahodovou dřeň lístky máty a šlehačkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. ledna 2017
Jahodové pokušení
1kg jahod, trocha citronové šťávy, 3 kostky ledu, lístky máty, šlehačka
Kilogram jahod zbavíme stopek a omyjeme je. Lžící nebo mixérem je v míse rozmixujeme spolu se 3 kostkami ledu. Přidáme 2 kávové lžičky citronové šťávy. Zamícháme všechno v míse, rozdělíme dřeň do čtyř misek a dáme do ledničky na 45 minut. Potom zdobíme jahodovou dřeň lístky máty a šlehačkou.
Kilogram jahod zbavíme stopek a omyjeme je. Lžící nebo mixérem je v míse rozmixujeme spolu se 3 kostkami ledu. Přidáme 2 kávové lžičky citronové šťávy. Zamícháme všechno v míse, rozdělíme dřeň do čtyř misek a dáme do ledničky na 45 minut. Potom zdobíme jahodovou dřeň lístky máty a šlehačkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat