Na tuku osmažíme do zlatova jemně pokrájenou cibuli, přidáme na malé kousky nakrájené maso a po všech stranách zaprášíme moukou a ještě vše opražíme. Přilijeme 3/4 l vody, přidáme se solí utřený česnek, špetku papriky, koření a vaříme téměř doměkka. Nakonec přidáme na malé kostičky nakrájený brambor a společně dovaříme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
20. ledna 2017
Gulášová polévka s bramborem
30 dkg hovězího masa, lžíce sádla, cibule, 3 dkg mouky hladké, stroužek česneku, špetka majoránky, trochu mletého kmínu, sul, na špičku nože papriky, brambor
Na tuku osmažíme do zlatova jemně pokrájenou cibuli, přidáme na malé kousky nakrájené maso a po všech stranách zaprášíme moukou a ještě vše opražíme. Přilijeme 3/4 l vody, přidáme se solí utřený česnek, špetku papriky, koření a vaříme téměř doměkka. Nakonec přidáme na malé kostičky nakrájený brambor a společně dovaříme.
Na tuku osmažíme do zlatova jemně pokrájenou cibuli, přidáme na malé kousky nakrájené maso a po všech stranách zaprášíme moukou a ještě vše opražíme. Přilijeme 3/4 l vody, přidáme se solí utřený česnek, špetku papriky, koření a vaříme téměř doměkka. Nakonec přidáme na malé kostičky nakrájený brambor a společně dovaříme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat