Rozpálíme olej, přidáme cibuli (na plátky), nadrobno pokrájenou papričku a prolisovaný česnek. Chvíli smažíme, pak přidáme vývar a víno. Osolíme, okořeníme, dochutíme muškátovým oříškem a cukrem. Přidáme nasekanou majoránku a asi 15 minut povaříme. Kostky chleba opečeme na olivovovém oleji. Do každé porce dáme na talíři kostky chleba a nastrouhaný sýr.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
20. ledna 2017
Toskánska cibulová polévka
400 g cibule, 2 stroužky cesneku, 3 lžíce tuku, 1 chilli paprička, 1 l zeleninového bujónu, 200 ml bílého vína, čerstvá majoránka, muškátový oříšek, mletý černý pepř, cukr, sůl, bílý chléb, 2-3 lžíce olivového oleje, 100 g ovčího sýra
Rozpálíme olej, přidáme cibuli (na plátky), nadrobno pokrájenou papričku a prolisovaný česnek. Chvíli smažíme, pak přidáme vývar a víno. Osolíme, okořeníme, dochutíme muškátovým oříškem a cukrem. Přidáme nasekanou majoránku a asi 15 minut povaříme. Kostky chleba opečeme na olivovovém oleji. Do každé porce dáme na talíři kostky chleba a nastrouhaný sýr.
Rozpálíme olej, přidáme cibuli (na plátky), nadrobno pokrájenou papričku a prolisovaný česnek. Chvíli smažíme, pak přidáme vývar a víno. Osolíme, okořeníme, dochutíme muškátovým oříškem a cukrem. Přidáme nasekanou majoránku a asi 15 minut povaříme. Kostky chleba opečeme na olivovovém oleji. Do každé porce dáme na talíři kostky chleba a nastrouhaný sýr.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat