Pohanku vysypeme do
vařícího vývaru a necháme pod pokličkou nabobtnat. Kuřecí prsíčka osolíme a
opepříme a opékáme 10 minut po obou stranách dozlatova. Vyjmeme a na tuku
krátce osmahneme plátky žampiónů. Očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka. Omyté
listy špenátu, maso nakrájené na nudličky, žampióny a nabobtnalou pohanku
urovnáme na talíře a bohatě zakapeme zálivkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. května 2012
Kuřecí prsíčka se špenátem
150
g pohanky. 3/4 l zeleninového vývaru, 300 g čerstvého špenátu, 100 g žampiónů, mrkev,
150 g kuřecích prsíček, svazeček
pažitky, lžíce medu, 6 lžic octa, sůl, pepř, 8 lžic ořechového oleje
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat