Ryby obalíme v mouce s pepřem a solí.
Grilovací mřížku potřeme olejem a ryby na ní za občasného potírání máslem
grilujeme 5 minut po každé straně. Na zbylém másle upražíme do růžova
nastrouhané oříšky, přidáme citrónovou šťávu, muškátový oříšek, drobně
nakrájené natě a 3 minuty podusíme. Pak vše nasypeme na pstruhy, ozdobíme
máslem a teplé podáváme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. května 2012
Irácký pstruh na roštu
4 pstruzi, 50 g hrubé mouky, 1/4 lžičky
mletého pepře a muškátového oříšku, lžička soli, lžíce oleje, 150 g másla, 3
lžíce lískových oříšků, lžička citrónové šťávy, lžíce petrželové a lžíce
celerové natě
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat