17. června 2012

Roštěnky s cibulí a sýrem v alobalu

4 roštěnky (po 150 g), 2 cibule, 50 g tvrdého strouhaného sýra,4 vrchovaté lžíce kečupu, 2 lžíce oleje, sůl, pepř
Roštěnky zbavíme šlach a tuku, tence je naklepeme, okraje nařízneme,mírně osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Na hodinu je uložíme do chladničky. Potom každou zvlášť položíme na alobal,na ně poklademe oloupanou, na kolečka pokrájenou cibuli a důkladně zabalíme, aby nevytekla šťáva. Balíčky alobalu vložíme do nízké mísy remosky a maso pečeme doměkka. Když je maso měkké, opatrně alobal rozevřeme, roštěnky posypeme sýrem, pokapeme kečupem a polootevřené je ještě zapečeme, dokud se sýr neroztaví. Podáváme s opečenými bramborami nebo hranolky a zeleninovým salátem.

Žádné komentáře:

Okomentovat