Suroviny dáme do pekárny, zapneme program
Těsto. Poté, co těsto zdvojnásobilo svůj objem, vmícháme do něj tuhý sníh
ušlehaný z bílků a necháme ještě trochu kynout. Zkynuté těsto pak lijeme do
důlků vymaštěného lívanečníku a pečeme z obou stran dozlatova. Sypeme cukrem se
skořicí či mažeme tvarohem smíchaným s marmeládou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. března 2012
Špaldové lívance
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat