40
g svíčkové, vejce, lžička máčeného škrobu, sůl, 3 lžíce oleje, pórek,
malá cibule, 20 g zázvoru, trochu
vývaru, lžíce bílého vína, 0,5 lžičky Glutasolu, sůl
Maso ze svíčkové
odblaníme a nakrájíme na tenké plátky a promícháme s vejcem, máčeným škrobem,
strouhaným zázvorem a solí a necháme 20 minut marinovat. Pak maso vložíme do
rozpáleného oleje, dobře promícháme a po chvilce přidáme pórek nakrájený na
nudličky, cibuli a máčený zázvor. Chvíli restujeme, pak zalijeme mírně vývarem,
ochutíme vínem, Glutasolem a solí. Mírně zahustíme máčeným škrobem a krátce
podusíme. Hotový pokrm pokapeme olejem.
Žádné komentáře:
Okomentovat