Vepřové maso rozkrájíme na kostky, na
rozehřátém tuku je ze všech stran důkladně opečeme, osolíme, opepříme a zalité
vývarem velmi mírně 30 minut vaříme. Mezitím rozkrájíme na kolečka očištěnou a
opranou mrkev a pórek. Oloupané brambory rozkrájíme na kostičky a všechnu
zeleninu přidáme po 30 minutách varu k masu. Společně dalších 20 minut dusíme
pod pokličkou. Petrželku opereme a jemně rozkrájíme. Guláš nakonec podle chuti
ještě přisolíme a opepříme. Před podáváním jej zasypeme petrželkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat