Maso nakrájíme na
plátky, posolíme je, posypeme mletým zázvorem, zalijeme sójovou omáčkou a vínem
a necháme v chladničce hodinu odležet. Po hodině maso rychle smažíme na horkém
oleji. Maso vyndáme, do pánve s olejem nalijeme šťávu, ve které se maso
marinovalo, chvíli povaříme, aby zhoustla, a nalijeme ji na maso. Na okraj
talířů dáme hořčici a maso podáváme s pečivem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat