Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
29. března 2012
Banánové koblížky
8 lžic polohrubé mouky, 4 lžíce moučkového cukru, 2 vejce, 0,5 lžičky prášku do pečiva, 2 banány, citrónová šťáva
Banány utřeme, pokapeme citrónovou šťávou.Vejce ušleháme s cukrem, přidáme mouku prosetou s práškem do pečiva, banány.Podle potřeby přidáme trochu vody a vypracujeme hustší těsto. Lžící vykrajujeme kulaté koblížky a smažíme dozlatova.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat