30 dkg mouka pšeničná hladká, 30 dkg mouka
pšeničná polohrubá, 10 dkg cukr moučka, 2 žloutky, 5 dkg máslo, 3 dkg droždí, podle
potřeby mléko polotučné, vanilkový cukr, 3 lžíce rumu, trošičku citrónová kůry,
3/4 lžičky sůl, 2 bílky
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. března 2012
Koblížky
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat