Kukuřici necháme okapat, umixujeme na kaši a přimícháme zakysanou smetanu a citrónovou šťávu. Červenou papriku zbavíme stopek, omyjeme a nakrájíme na kostičky.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Pestrý kukuričný krém
150 g cukrové kukuřice (konz.), 100 g zakysané smetany, lžičku citrónové šťávy, 1 malou červenou papriku
Kukuřici necháme okapat, umixujeme na kaši a přimícháme zakysanou smetanu a citrónovou šťávu. Červenou papriku zbavíme stopek, omyjeme a nakrájíme na kostičky.
Kukuřici necháme okapat, umixujeme na kaši a přimícháme zakysanou smetanu a citrónovou šťávu. Červenou papriku zbavíme stopek, omyjeme a nakrájíme na kostičky.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat