Brambory nastrouháme a s vajíčkem, moukou a veškerým kořením uděláme klasické bramborové těsto, nakonec přidáme nadrobno nakrájené kyselé zelí, smícháme a postupujeme jako při přípravě bramborových placků.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. ledna 2017
Brambory s kysaným zelím
½ kg brambor, 150 g hladké mouky, 2 vejce, 100 g špeku, 200 g kysaného zelí, sůl, pepř, majoránka, česnek
Brambory nastrouháme a s vajíčkem, moukou a veškerým kořením uděláme klasické bramborové těsto, nakonec přidáme nadrobno nakrájené kyselé zelí, smícháme a postupujeme jako při přípravě bramborových placků.
Brambory nastrouháme a s vajíčkem, moukou a veškerým kořením uděláme klasické bramborové těsto, nakonec přidáme nadrobno nakrájené kyselé zelí, smícháme a postupujeme jako při přípravě bramborových placků.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat