Brambory uvaříme ve slupce a ještě horké oloupeme a prolisujeme nebo jemně nastrouháme. Vmícháme do nich rozpuštěné máslo, pepř, sůl a žloutky. Z bílků ušleháme tuhý sníh a lehce spojíme s kaší. Pak nabíráme lžící namočenou v tuku kousky kaše, klademe je do horkého tuku a smažíme dozlatova. Jsou vhodné jako příloha k zelenině.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. ledna 2017
Hamburské brambory
750 g brambor, 3 vejce, 50 g másla, pepř, sůl, tuk na smažení
Brambory uvaříme ve slupce a ještě horké oloupeme a prolisujeme nebo jemně nastrouháme. Vmícháme do nich rozpuštěné máslo, pepř, sůl a žloutky. Z bílků ušleháme tuhý sníh a lehce spojíme s kaší. Pak nabíráme lžící namočenou v tuku kousky kaše, klademe je do horkého tuku a smažíme dozlatova. Jsou vhodné jako příloha k zelenině.
Brambory uvaříme ve slupce a ještě horké oloupeme a prolisujeme nebo jemně nastrouháme. Vmícháme do nich rozpuštěné máslo, pepř, sůl a žloutky. Z bílků ušleháme tuhý sníh a lehce spojíme s kaší. Pak nabíráme lžící namočenou v tuku kousky kaše, klademe je do horkého tuku a smažíme dozlatova. Jsou vhodné jako příloha k zelenině.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat