Kapustu povaříme 5 minut ve vařící vodě. Všechny ingradience včetně kapusty nameleme na masovém strojku, přidáme koření. Tvoříme malé karbenátky, které ještě obalujeme v trojobalu. Smažíme na oleji dozlatova. Podáváme s vařenými brambory, nebo bramborovým salátem. Jsou výborné i studené s chlebem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Zelné karbanátky se slaninou
1 kapusta menší, cibule, česnek, koření - pepř, vegeta, sůl, majoránka, kmín, 30 dkg mletého masa, 1 vejce, 20 dkg anglické slaniny nebo uzeného špeku, jakékoliv zbytky uzenin z lednice, strouhanka , 3 lžíce mouky na zahuštění, 2 namočené housky v mléce
Kapustu povaříme 5 minut ve vařící vodě. Všechny ingradience včetně kapusty nameleme na masovém strojku, přidáme koření. Tvoříme malé karbenátky, které ještě obalujeme v trojobalu. Smažíme na oleji dozlatova. Podáváme s vařenými brambory, nebo bramborovým salátem. Jsou výborné i studené s chlebem.
Kapustu povaříme 5 minut ve vařící vodě. Všechny ingradience včetně kapusty nameleme na masovém strojku, přidáme koření. Tvoříme malé karbenátky, které ještě obalujeme v trojobalu. Smažíme na oleji dozlatova. Podáváme s vařenými brambory, nebo bramborovým salátem. Jsou výborné i studené s chlebem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat