Housku namočte do vody. Cibuli oloupejte a nakrájejte na kostičky, společně s mletým masem a vejci dejte do mísy. Housku vymačkejte, promíchejte s ostatními přísadami. Masovou hmotu osolte a opepřete, zformujte 8 malých karbanátků. Sýr nakrájejte na 8 plátků příslušné velikosti. Olej zahřejte, karbanátky na něm opečte po obou stranách pěkně do zlatova. Po 10 minutách znovu obraťte, obložte sýrem a ještě dalších 5 minut pečte při nižší teplotě.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Karbanatka s nivou
1 tvrdší houska, 1 cibule, 400 g mletého hovězího (může být i hovězí+vepřové), 2 vejce, 150 g nivy (hermelín), sůl, bílý pepř, olej na pečení
Housku namočte do vody. Cibuli oloupejte a nakrájejte na kostičky, společně s mletým masem a vejci dejte do mísy. Housku vymačkejte, promíchejte s ostatními přísadami. Masovou hmotu osolte a opepřete, zformujte 8 malých karbanátků. Sýr nakrájejte na 8 plátků příslušné velikosti. Olej zahřejte, karbanátky na něm opečte po obou stranách pěkně do zlatova. Po 10 minutách znovu obraťte, obložte sýrem a ještě dalších 5 minut pečte při nižší teplotě.
Housku namočte do vody. Cibuli oloupejte a nakrájejte na kostičky, společně s mletým masem a vejci dejte do mísy. Housku vymačkejte, promíchejte s ostatními přísadami. Masovou hmotu osolte a opepřete, zformujte 8 malých karbanátků. Sýr nakrájejte na 8 plátků příslušné velikosti. Olej zahřejte, karbanátky na něm opečte po obou stranách pěkně do zlatova. Po 10 minutách znovu obraťte, obložte sýrem a ještě dalších 5 minut pečte při nižší teplotě.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat