Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji a přidáme hovězí nudličky. Osolíme, zasypeme červenou paprikou. Dusíme asi 20 minut, přidáme drůbeží a opět dusíme až je obojí maso téměř měkké. Vložíme připravenou zeleninou a rajčatovou šťávou. Dobře promícháme, přivedeme opět k varu a odstavíme. Do chladnoucí směsi přidáme kečup, dle chuti dokořeníme a necháme pod pokličkou dojít. Podáváme nejlépe s chlebem a dobře chlazeným pivkem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. ledna 2017
Samuraj-recept
0,50 kg cibule na nudličky, 0,50 kg papriky na nudličky, 0,50 kg rajčata na nudličky, 0,50 kg hovězí zadní na nudličky, 0,50 kg drůbeží (krůtí) maso na nudličky, 1 dcl oleje, 4-6 sušených či nakládaných čili papriček (feferonek), 300 g sterilovaného rajčatového protlaku, 1 dcl kečupu, mletá sušená červená paprika (dle chuti sladká i pálivá), sůl
Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji a přidáme hovězí nudličky. Osolíme, zasypeme červenou paprikou. Dusíme asi 20 minut, přidáme drůbeží a opět dusíme až je obojí maso téměř měkké. Vložíme připravenou zeleninou a rajčatovou šťávou. Dobře promícháme, přivedeme opět k varu a odstavíme. Do chladnoucí směsi přidáme kečup, dle chuti dokořeníme a necháme pod pokličkou dojít. Podáváme nejlépe s chlebem a dobře chlazeným pivkem.
Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji a přidáme hovězí nudličky. Osolíme, zasypeme červenou paprikou. Dusíme asi 20 minut, přidáme drůbeží a opět dusíme až je obojí maso téměř měkké. Vložíme připravenou zeleninou a rajčatovou šťávou. Dobře promícháme, přivedeme opět k varu a odstavíme. Do chladnoucí směsi přidáme kečup, dle chuti dokořeníme a necháme pod pokličkou dojít. Podáváme nejlépe s chlebem a dobře chlazeným pivkem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat