Fazole den predem uvarime ve slane vode a romixujeme. Smichame je s mletym masem a ostatnimi ingrediencemi.dle chuti ochutime soli,peprem,majorankou a prolisovanym cesnekem.Ze vznikle smesi vytvorime kulate placicky a dozlatova osmazime po obou stranach.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Holandský řízek
250 g mleteho veprového masa, 200 g fazoli, 200 g eidamu, sul, pepr, majoranka, 4 strouzky cesneku, 4 vejce, 4 lzice strouhanky, olej na smazeni
Fazole den predem uvarime ve slane vode a romixujeme. Smichame je s mletym masem a ostatnimi ingrediencemi.dle chuti ochutime soli,peprem,majorankou a prolisovanym cesnekem.Ze vznikle smesi vytvorime kulate placicky a dozlatova osmazime po obou stranach.
Fazole den predem uvarime ve slane vode a romixujeme. Smichame je s mletym masem a ostatnimi ingrediencemi.dle chuti ochutime soli,peprem,majorankou a prolisovanym cesnekem.Ze vznikle smesi vytvorime kulate placicky a dozlatova osmazime po obou stranach.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat