Zelí a papriku nakrájíme na proužky a podusíme na oleji spolu s kořením. Po chvíli přilejeme postupně bílé víno a dusíme do poloměka.Pak přidáme naloupané, na čtvrtky rozkrájené jablka a dodusíme. Podáváme jako přílohu k masu nebo jako nádivku do kuřete či kachny-těm dodá vyjímečnou chuť.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. ledna 2017
Gurmánské zelí
1/2 hlávky bílého zelí, 3 větší jablka, 1 větší červená paprika, 3 dcl bílého vína, bílý pepř, olej, sůl, troška cukru
Zelí a papriku nakrájíme na proužky a podusíme na oleji spolu s kořením. Po chvíli přilejeme postupně bílé víno a dusíme do poloměka.Pak přidáme naloupané, na čtvrtky rozkrájené jablka a dodusíme. Podáváme jako přílohu k masu nebo jako nádivku do kuřete či kachny-těm dodá vyjímečnou chuť.
Zelí a papriku nakrájíme na proužky a podusíme na oleji spolu s kořením. Po chvíli přilejeme postupně bílé víno a dusíme do poloměka.Pak přidáme naloupané, na čtvrtky rozkrájené jablka a dodusíme. Podáváme jako přílohu k masu nebo jako nádivku do kuřete či kachny-těm dodá vyjímečnou chuť.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat