Zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme kyselé zelí normální zelí, zelenou nakrájenou papriku přidáme masox pepř a dvacet minut dusíme. Pět minut před koncem přidáme nakrájenou klobásu. Dokořeníme sladkou a pálivou paprikou. Podáváme s chlebem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. ledna 2017
Pikantné zelí
0,5 kg kyselého zelí, půl malé hlávky bílého zelí, sladká a pálivá paprika, zelená paprika, cibule, olej, masox, pepř, klobása
Zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme kyselé zelí normální zelí, zelenou nakrájenou papriku přidáme masox pepř a dvacet minut dusíme. Pět minut před koncem přidáme nakrájenou klobásu. Dokořeníme sladkou a pálivou paprikou. Podáváme s chlebem.
Zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme kyselé zelí normální zelí, zelenou nakrájenou papriku přidáme masox pepř a dvacet minut dusíme. Pět minut před koncem přidáme nakrájenou klobásu. Dokořeníme sladkou a pálivou paprikou. Podáváme s chlebem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat