Asi 60 g strouhanky navlhčíme bílým vínem. Přidáme umletý bůček, osolíme,opepříme,přidáme trochu citronové kůry.Ze směsi tvoříme malé ploché placičky,které obalujeme v hladké mouce a opečeme z obou stran na másle.Podáváme k dušené zelenine.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Klobásové karbanátky
250 g libového bůčku, strouhaná houska, sklenka bílého vína, sůl, pepř, citronová kůra, trochu hladké mouky, 50 g másla
Asi 60 g strouhanky navlhčíme bílým vínem. Přidáme umletý bůček, osolíme,opepříme,přidáme trochu citronové kůry.Ze směsi tvoříme malé ploché placičky,které obalujeme v hladké mouce a opečeme z obou stran na másle.Podáváme k dušené zelenine.
Asi 60 g strouhanky navlhčíme bílým vínem. Přidáme umletý bůček, osolíme,opepříme,přidáme trochu citronové kůry.Ze směsi tvoříme malé ploché placičky,které obalujeme v hladké mouce a opečeme z obou stran na másle.Podáváme k dušené zelenine.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat