Maso přemeleme s namočenými rohlíky v mléce, cibulí a anglickou slaninou. Do směsi zamícháme 1 celé vejce a 1 žloutek, koření, utřený česnek a případně zahustíme strouhankou. Mokrýma rukama směs důkladně promícháme, vytvarujeme do šišky a dáme do pekáče vymazaného sádlem. Potřeme zbylým bílkem a dáme péci do předehřáté trouby. Během pečení podléváme vodou dle potřeby. Pečeme 3/4 - 1 hodin.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Sekaná s anglickou slaninou
1/2 kg mletého masa, 5 dkg anglické slaniny, 1 a 1/2 rohlíku, 1 dcl mléka, 1-2 vejce, 2 středně velké cibule, 1-2 stroužky česneku, strouhanka, sůl, pepř, paprika, sádlo
Maso přemeleme s namočenými rohlíky v mléce, cibulí a anglickou slaninou. Do směsi zamícháme 1 celé vejce a 1 žloutek, koření, utřený česnek a případně zahustíme strouhankou. Mokrýma rukama směs důkladně promícháme, vytvarujeme do šišky a dáme do pekáče vymazaného sádlem. Potřeme zbylým bílkem a dáme péci do předehřáté trouby. Během pečení podléváme vodou dle potřeby. Pečeme 3/4 - 1 hodin.
Maso přemeleme s namočenými rohlíky v mléce, cibulí a anglickou slaninou. Do směsi zamícháme 1 celé vejce a 1 žloutek, koření, utřený česnek a případně zahustíme strouhankou. Mokrýma rukama směs důkladně promícháme, vytvarujeme do šišky a dáme do pekáče vymazaného sádlem. Potřeme zbylým bílkem a dáme péci do předehřáté trouby. Během pečení podléváme vodou dle potřeby. Pečeme 3/4 - 1 hodin.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat