Papriky podelne rozpulime tak, aby na jedne z casti zustala stopka, ocistime je a omyjeme. Pulky bez stopek pokrajime na kosticky. Par listu opraneho salatu si dame stranou, ostatni nakrajime na prouzky. Aspik, rajcata a okurku pokrajime na kosticky, cibuli pak na tenka kolecka. Oplachnutou pazitku nasekame najemno. Z jogurut, zeleninove omacky, pazitky, pepre a soli pripravime zalivku. Smichame nakrajene papriky, salat, cibuli, okurku, aspik a rajcata, smes pak rozdelime do papirkovych lodicek. Plnene papriky prelite zalivkou podavame na talirich oblozenych zbylymi listy ledoveho salatu.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. ledna 2017
Paprika s aspikovým salátem
1 ledovy salat, 4 papriky, 200 g veproveho jazyka v aspiku, 2 male cibule, 2 rajcata, 1/2 svazku pazitky, 1 nakladanou okurku, 1/2 sklenice korenene zeleninove omacky, 1/2 kelimku bileho nizkotucneho jogurtu, sul, pepr
Papriky podelne rozpulime tak, aby na jedne z casti zustala stopka, ocistime je a omyjeme. Pulky bez stopek pokrajime na kosticky. Par listu opraneho salatu si dame stranou, ostatni nakrajime na prouzky. Aspik, rajcata a okurku pokrajime na kosticky, cibuli pak na tenka kolecka. Oplachnutou pazitku nasekame najemno. Z jogurut, zeleninove omacky, pazitky, pepre a soli pripravime zalivku. Smichame nakrajene papriky, salat, cibuli, okurku, aspik a rajcata, smes pak rozdelime do papirkovych lodicek. Plnene papriky prelite zalivkou podavame na talirich oblozenych zbylymi listy ledoveho salatu.
Papriky podelne rozpulime tak, aby na jedne z casti zustala stopka, ocistime je a omyjeme. Pulky bez stopek pokrajime na kosticky. Par listu opraneho salatu si dame stranou, ostatni nakrajime na prouzky. Aspik, rajcata a okurku pokrajime na kosticky, cibuli pak na tenka kolecka. Oplachnutou pazitku nasekame najemno. Z jogurut, zeleninove omacky, pazitky, pepre a soli pripravime zalivku. Smichame nakrajene papriky, salat, cibuli, okurku, aspik a rajcata, smes pak rozdelime do papirkovych lodicek. Plnene papriky prelite zalivkou podavame na talirich oblozenych zbylymi listy ledoveho salatu.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat