Z masa a zeleniny nakrájené na kousky, koření, vajec a housky namočené ve smetaně zpracujeme hmotu a vytvarujeme váleček. Ten zabalíme do alobalu a pečeme cca 3/4 hod. v troubě. Souběžně pečeme celé, omyté brambory zabalené také v alobalu. Při servírování lze brambory polít zbylou smetanou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Bush Meatloaf-recept
1/2 kg vepřového masa mletého, 1/2 kg hovězího masa mletého, cibule, mrkev, petržel, celer, pažitka, hlávkové zelí, houska, vajíčko, pepř, sůl, sladká paprika, smetana, brambory ve slupce.
Z masa a zeleniny nakrájené na kousky, koření, vajec a housky namočené ve smetaně zpracujeme hmotu a vytvarujeme váleček. Ten zabalíme do alobalu a pečeme cca 3/4 hod. v troubě. Souběžně pečeme celé, omyté brambory zabalené také v alobalu. Při servírování lze brambory polít zbylou smetanou.
Z masa a zeleniny nakrájené na kousky, koření, vajec a housky namočené ve smetaně zpracujeme hmotu a vytvarujeme váleček. Ten zabalíme do alobalu a pečeme cca 3/4 hod. v troubě. Souběžně pečeme celé, omyté brambory zabalené také v alobalu. Při servírování lze brambory polít zbylou smetanou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat