Kapustu uvaříme do měkka, cibuli osmažíme na sádle. Nakrájenou kapustu spojíme s masem, vejcem, osmaženou cibulí, drceným česnekem, kořením, zahustíme moukou a dochutíme. Pekáč vymažeme sádlem, vysypeme strouhankou a naplníme připravenou hmotou. Povrch lehce potřeme sádlem a pečeme asi hodinu do zlatova. Vynikající s bramborovou kaší.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Zelný nákyp
menší hlávka kapusty, mleté maso směs, cibule, česnek, vejce, sádlo, polohrubá mouka, sůl, pepř, kmín, vegeta, strouhanka
Kapustu uvaříme do měkka, cibuli osmažíme na sádle. Nakrájenou kapustu spojíme s masem, vejcem, osmaženou cibulí, drceným česnekem, kořením, zahustíme moukou a dochutíme. Pekáč vymažeme sádlem, vysypeme strouhankou a naplníme připravenou hmotou. Povrch lehce potřeme sádlem a pečeme asi hodinu do zlatova. Vynikající s bramborovou kaší.
Kapustu uvaříme do měkka, cibuli osmažíme na sádle. Nakrájenou kapustu spojíme s masem, vejcem, osmaženou cibulí, drceným česnekem, kořením, zahustíme moukou a dochutíme. Pekáč vymažeme sádlem, vysypeme strouhankou a naplníme připravenou hmotou. Povrch lehce potřeme sádlem a pečeme asi hodinu do zlatova. Vynikající s bramborovou kaší.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat