Bazalku a petrželku opláchneme, osušíme a otrháme lístky ze stonků, parmezán nadrobno nakrájíme a umixujeme s bylinkami a oříšky. Česnek prolisujeme do omáčky. Omáčku přelijeme do sklenice a přelijeme olivovým olejem. Hotovou omáčku uložíme do chladu.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Pesto-recept
2 svazky bazalky, svazek petrželky, 50 g parmezánu, 1/2 lžičky soli, 2 lžíce piniových oříšků, 3 stroužky česneku, olivový olej
Bazalku a petrželku opláchneme, osušíme a otrháme lístky ze stonků, parmezán nadrobno nakrájíme a umixujeme s bylinkami a oříšky. Česnek prolisujeme do omáčky. Omáčku přelijeme do sklenice a přelijeme olivovým olejem. Hotovou omáčku uložíme do chladu.
Bazalku a petrželku opláchneme, osušíme a otrháme lístky ze stonků, parmezán nadrobno nakrájíme a umixujeme s bylinkami a oříšky. Česnek prolisujeme do omáčky. Omáčku přelijeme do sklenice a přelijeme olivovým olejem. Hotovou omáčku uložíme do chladu.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat