Cibuli nakrájíme na drobno, dáme ji do hrnce s rozehřátým olejem a osmahneme do žluta. Přidáme na kostičky nakrájenou šunku a papriku, osmahneme je a přidáme nakrájené zelí. Okořeníme kmínem a pepřem (případně dalším kořením), zalijeme vodou a vaříme až zelí změkne. Pak zalijeme mlékem v němž jsme rozmíchali vejce a mouku. Opět povaříme a dochutíme kořením a solí.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. ledna 2017
Kysané zelí s jogurtem
300 g kysaného zelí, 1l vody, 1 - 2 líže oleje, 1 lžička červené papriky, 100 g šunky, 1/2 plnotučného mléka, 2 lžice hladké mouky, 1 bílý jogurt, 1 vejce, sůl, pepř, kmín případně ještě další koření dle své chuti
Cibuli nakrájíme na drobno, dáme ji do hrnce s rozehřátým olejem a osmahneme do žluta. Přidáme na kostičky nakrájenou šunku a papriku, osmahneme je a přidáme nakrájené zelí. Okořeníme kmínem a pepřem (případně dalším kořením), zalijeme vodou a vaříme až zelí změkne. Pak zalijeme mlékem v němž jsme rozmíchali vejce a mouku. Opět povaříme a dochutíme kořením a solí.
Cibuli nakrájíme na drobno, dáme ji do hrnce s rozehřátým olejem a osmahneme do žluta. Přidáme na kostičky nakrájenou šunku a papriku, osmahneme je a přidáme nakrájené zelí. Okořeníme kmínem a pepřem (případně dalším kořením), zalijeme vodou a vaříme až zelí změkne. Pak zalijeme mlékem v němž jsme rozmíchali vejce a mouku. Opět povaříme a dochutíme kořením a solí.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat