Oloupanou cibuli a česnek nakrájíme najemno. Vmícháme do mletého masa, přidáme vejce, koření a vše důkladně prohněteme. Navlhčenýma rukama připravíme 20 šištiček, které po 4 napichujeme na jehly a prokládáme střídavě s rozmarýnem a bobkovým listem. Za otáčení grilujeme 10 - 12 minut. Podáváme teplé s pikantními omáčkami.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Čevapčiči s tymiánem
500 g mletého masa, 2 střední cibule, 2 stroužky česneku, 2 vejce, lžička sušeného tymiánu, sůl, bílý pepř, sladká paprika, rozmarýn, bobkový list
Oloupanou cibuli a česnek nakrájíme najemno. Vmícháme do mletého masa, přidáme vejce, koření a vše důkladně prohněteme. Navlhčenýma rukama připravíme 20 šištiček, které po 4 napichujeme na jehly a prokládáme střídavě s rozmarýnem a bobkovým listem. Za otáčení grilujeme 10 - 12 minut. Podáváme teplé s pikantními omáčkami.
Oloupanou cibuli a česnek nakrájíme najemno. Vmícháme do mletého masa, přidáme vejce, koření a vše důkladně prohněteme. Navlhčenýma rukama připravíme 20 šištiček, které po 4 napichujeme na jehly a prokládáme střídavě s rozmarýnem a bobkovým listem. Za otáčení grilujeme 10 - 12 minut. Podáváme teplé s pikantními omáčkami.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat