V rozehratem oleji zpenime drobne pokrajenou cibuli, zalijeme rozslehanymi vejci, ktera jsme ochutili peprem, glutasolem a zazvorem. po promichani a srazeni vajec pridame zeleninu pokrajenou na kosticky. Restujeme na prudkem ohni a po chvilce pridame varenou ryzi. Dobre promichame a podavame.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. ledna 2017
Zeleninová rýže
4 lzice oleje, 1 cibule, 4 vejce, 1/2 lzicky mleteho bileho pepre, 1 lzicka glutasolu, mlety zazvor, po 50 g varene mrkve, celeru, kvetaku, kousek poru, 50 g bambusovych vyhonku, 400 g varene ryze
V rozehratem oleji zpenime drobne pokrajenou cibuli, zalijeme rozslehanymi vejci, ktera jsme ochutili peprem, glutasolem a zazvorem. po promichani a srazeni vajec pridame zeleninu pokrajenou na kosticky. Restujeme na prudkem ohni a po chvilce pridame varenou ryzi. Dobre promichame a podavame.
V rozehratem oleji zpenime drobne pokrajenou cibuli, zalijeme rozslehanymi vejci, ktera jsme ochutili peprem, glutasolem a zazvorem. po promichani a srazeni vajec pridame zeleninu pokrajenou na kosticky. Restujeme na prudkem ohni a po chvilce pridame varenou ryzi. Dobre promichame a podavame.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat