Mleté maso, slaninu, sůl, pepř, česnek, majoránka a pečivo namočené v mléce smícháme dohromady jako na karbanatky a pak do této masové hmoty zabalíme kolečka olomouckých syrečku. Smažíme na rozpáleném tuku. Před smažením můžeme karbanátek plněný olomouckým syrečkem ještě obalit ve strouhance či v trojobalu. Podáváme s bramborem, hranolkama.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Karbanátky s tvarůžky
mleté maso, slanina, sůl, pepř, česnek, majoránka, pečivo, trocha mléka, olomoucké syrečky
Mleté maso, slaninu, sůl, pepř, česnek, majoránka a pečivo namočené v mléce smícháme dohromady jako na karbanatky a pak do této masové hmoty zabalíme kolečka olomouckých syrečku. Smažíme na rozpáleném tuku. Před smažením můžeme karbanátek plněný olomouckým syrečkem ještě obalit ve strouhance či v trojobalu. Podáváme s bramborem, hranolkama.
Mleté maso, slaninu, sůl, pepř, česnek, majoránka a pečivo namočené v mléce smícháme dohromady jako na karbanatky a pak do této masové hmoty zabalíme kolečka olomouckých syrečku. Smažíme na rozpáleném tuku. Před smažením můžeme karbanátek plněný olomouckým syrečkem ještě obalit ve strouhance či v trojobalu. Podáváme s bramborem, hranolkama.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat