Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a zchladlé rozkrájíme na plátky. Uzené maso uvaříme doměkka a rozkrájíme na kostičky. Cibuli rozkrájíme na tenké plátky a rozebereme na kroužky, vložíme do pánve se zahřátým olejem a jenom zpěníme, aby zůstala světlá. Přidáme plátky brambor, uzené maso, osolíme, opepříme, dobře promícháme a rozdělíme na čtyři díly. Každý díl brambor s masem v pánvi opečeme, zalijeme rozšlehaným, osoleným vejcem a necháme ztuhnout. Na talířích obkládáme čerstvou nebo sterilovanou zeleninou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. ledna 2017
Omelety z brambor s uzeným masem
400 g brambor, 200 g uzeného masa, 100 g cibule, 4 vejce, 40 g oleje, mletý pepř, sůl
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a zchladlé rozkrájíme na plátky. Uzené maso uvaříme doměkka a rozkrájíme na kostičky. Cibuli rozkrájíme na tenké plátky a rozebereme na kroužky, vložíme do pánve se zahřátým olejem a jenom zpěníme, aby zůstala světlá. Přidáme plátky brambor, uzené maso, osolíme, opepříme, dobře promícháme a rozdělíme na čtyři díly. Každý díl brambor s masem v pánvi opečeme, zalijeme rozšlehaným, osoleným vejcem a necháme ztuhnout. Na talířích obkládáme čerstvou nebo sterilovanou zeleninou.
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a zchladlé rozkrájíme na plátky. Uzené maso uvaříme doměkka a rozkrájíme na kostičky. Cibuli rozkrájíme na tenké plátky a rozebereme na kroužky, vložíme do pánve se zahřátým olejem a jenom zpěníme, aby zůstala světlá. Přidáme plátky brambor, uzené maso, osolíme, opepříme, dobře promícháme a rozdělíme na čtyři díly. Každý díl brambor s masem v pánvi opečeme, zalijeme rozšlehaným, osoleným vejcem a necháme ztuhnout. Na talířích obkládáme čerstvou nebo sterilovanou zeleninou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat