Vše smícháme a necháme asi 10 minut odpočinout. Vytvarujeme kuličky menší než vajíčko a fritujeme. Podáváme obložené syrovou zeleninou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Čínske kuličky
450 g hrubě mletého vepřového masa, 1 jemně nakrájená cibulka, 1 chilli paprička, sůl,čerstvě mletý pepř, 1/2 cm čerstvého kořene zázvoru oloupaného a jemně nasekaného, 1 rozšlehané vejce, lžíce kukuřičného škrobu, 2 lžičky sójové omáčky, zelenina na zdobení, olej na smažení
Vše smícháme a necháme asi 10 minut odpočinout. Vytvarujeme kuličky menší než vajíčko a fritujeme. Podáváme obložené syrovou zeleninou.
Vše smícháme a necháme asi 10 minut odpočinout. Vytvarujeme kuličky menší než vajíčko a fritujeme. Podáváme obložené syrovou zeleninou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat