Brambory nastrouháme, přidáme najemno nasekané (namleté) maso, lisovaný česnek, sůl, koření a vajíčka. Hmotu promícháme. Tvoříme malé bochánky, které obalujeme ve strouhance (můžeme do ní přidat i strouhaný sýr) a smažíme na rozpáleném oleji. Podáváme se zeleninovým salátem, případně s bílým vínem. Místo masa můžeme do hmoty zapravit vařenou zeleninu.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. ledna 2017
Bramborové karbanátky s masem
vařené brambory, pečené (vařené maso), sůl, česnek, koření do mletého masa (bramboráku), 2 vejce, strouhanka, olej na smažení
Brambory nastrouháme, přidáme najemno nasekané (namleté) maso, lisovaný česnek, sůl, koření a vajíčka. Hmotu promícháme. Tvoříme malé bochánky, které obalujeme ve strouhance (můžeme do ní přidat i strouhaný sýr) a smažíme na rozpáleném oleji. Podáváme se zeleninovým salátem, případně s bílým vínem. Místo masa můžeme do hmoty zapravit vařenou zeleninu.
Brambory nastrouháme, přidáme najemno nasekané (namleté) maso, lisovaný česnek, sůl, koření a vajíčka. Hmotu promícháme. Tvoříme malé bochánky, které obalujeme ve strouhance (můžeme do ní přidat i strouhaný sýr) a smažíme na rozpáleném oleji. Podáváme se zeleninovým salátem, případně s bílým vínem. Místo masa můžeme do hmoty zapravit vařenou zeleninu.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat