Umleté maso smícháme s jemně usekanou cibulí, osolíme, opepříme a po lžícich přimícháme vodu. Necháme odpočinout. Ze směsi tvoříme šišky, které smažíme v rozpáleném tuku. Obložíme hořčicí, okurkou a jemně sekanou cibulkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Čevapčiči-recept
1/2 kg mletého masa, cibule, sul, pepř, petrželová nať, 3 lžíce vody, tuk na smažení
Umleté maso smícháme s jemně usekanou cibulí, osolíme, opepříme a po lžícich přimícháme vodu. Necháme odpočinout. Ze směsi tvoříme šišky, které smažíme v rozpáleném tuku. Obložíme hořčicí, okurkou a jemně sekanou cibulkou.
Umleté maso smícháme s jemně usekanou cibulí, osolíme, opepříme a po lžícich přimícháme vodu. Necháme odpočinout. Ze směsi tvoříme šišky, které smažíme v rozpáleném tuku. Obložíme hořčicí, okurkou a jemně sekanou cibulkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat