Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě, scedíme a pouze s mlékem rozmícháme na hustší kaši, kterou podle potřeby dosolíme. Potom z ní lžící vykrajujeme krokety, které rukou zaoblíme a osmažíme na tuku. Sypeme strouhaným sýrem a podáváme se špenátem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. ledna 2017
Krokety z bramborové kaše
750 g brambor, sůl, 2 až 3 dl horkého mléka, tuk na smažení, 70 g strouhaného sýra
Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě, scedíme a pouze s mlékem rozmícháme na hustší kaši, kterou podle potřeby dosolíme. Potom z ní lžící vykrajujeme krokety, které rukou zaoblíme a osmažíme na tuku. Sypeme strouhaným sýrem a podáváme se špenátem.
Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě, scedíme a pouze s mlékem rozmícháme na hustší kaši, kterou podle potřeby dosolíme. Potom z ní lžící vykrajujeme krokety, které rukou zaoblíme a osmažíme na tuku. Sypeme strouhaným sýrem a podáváme se špenátem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat