Hovězí a vepřové maso umeleme nahrubo, přidáme vejce, strouhanku, pepř, sůl, grilovací koření, mléko a dobře rozmícháme, aby byla hmota měkká. Rukou namočenou ve vodě tvarujeme oválné, placaté biftečky, klademe je na pekáč s trochou vody, postříkáme olejem a v troubě upečeme. Před dopečením na každý položíme plátek anglické slaniny, plátek sýra a krátce zapečeme, až se sýr rozpustí.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Sekané biftečky zapečené so syrom
maso vepřové, maso hovězí, vejce, strouhánka, grilovací koření, sůl, pepř, mléko, plátkový sýr, slanina, ozdoba-paprika
Hovězí a vepřové maso umeleme nahrubo, přidáme vejce, strouhanku, pepř, sůl, grilovací koření, mléko a dobře rozmícháme, aby byla hmota měkká. Rukou namočenou ve vodě tvarujeme oválné, placaté biftečky, klademe je na pekáč s trochou vody, postříkáme olejem a v troubě upečeme. Před dopečením na každý položíme plátek anglické slaniny, plátek sýra a krátce zapečeme, až se sýr rozpustí.
Hovězí a vepřové maso umeleme nahrubo, přidáme vejce, strouhanku, pepř, sůl, grilovací koření, mléko a dobře rozmícháme, aby byla hmota měkká. Rukou namočenou ve vodě tvarujeme oválné, placaté biftečky, klademe je na pekáč s trochou vody, postříkáme olejem a v troubě upečeme. Před dopečením na každý položíme plátek anglické slaniny, plátek sýra a krátce zapečeme, až se sýr rozpustí.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat