Nakrájenou cibuli nechat zesklovatět, orestovat žampiony, poté přidat kuřecí maso a kapustu. Podlijeme vodou a dusíme 20 min.Osolit, opepřit přidat česnek a nakonec zahustit jemně nastrouhaným bramborem -(10 min povařit). Je to výborný pokrm studený i teplý. Podává se s chlebem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. ledna 2017
Kapustová mňamka
1 ks mražená nebo čerstvá kapusta, 1 ks cibule, 1 ks konzerva kuřecího masa ve vlastní šťávě, žampiony podle chuti, 2 brambory, sůl, pepř, česnek
Nakrájenou cibuli nechat zesklovatět, orestovat žampiony, poté přidat kuřecí maso a kapustu. Podlijeme vodou a dusíme 20 min.Osolit, opepřit přidat česnek a nakonec zahustit jemně nastrouhaným bramborem -(10 min povařit). Je to výborný pokrm studený i teplý. Podává se s chlebem.
Nakrájenou cibuli nechat zesklovatět, orestovat žampiony, poté přidat kuřecí maso a kapustu. Podlijeme vodou a dusíme 20 min.Osolit, opepřit přidat česnek a nakonec zahustit jemně nastrouhaným bramborem -(10 min povařit). Je to výborný pokrm studený i teplý. Podává se s chlebem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat