Zakysanou a kyselou smetanu, vejce, žloutek, sýr, pepř, sůl, muškátový oříšek a cayenský pepř rozšleháme. Do zapékací misky nebo formy rozložíme na špalíčky nakrájený a povařený pórek, posypeme sekaným uzeným masem a zalijeme rozšlehanou smetanovou směsí. Pečeme v předehřáté troubě při 200°C asi 40 minut.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. ledna 2017
Pórkový nákyp
4 větší pórky, 200 g krájeného uzeného masa, 3 vejce, žloutek, 1/8 l zakysané smetany, 1/8 l kyselé smetany, 50 g strouhaného sýra, sůl, pepř, špetku cayenského pepře a mletého muškátového oříšku, máslo do formy
Zakysanou a kyselou smetanu, vejce, žloutek, sýr, pepř, sůl, muškátový oříšek a cayenský pepř rozšleháme. Do zapékací misky nebo formy rozložíme na špalíčky nakrájený a povařený pórek, posypeme sekaným uzeným masem a zalijeme rozšlehanou smetanovou směsí. Pečeme v předehřáté troubě při 200°C asi 40 minut.
Zakysanou a kyselou smetanu, vejce, žloutek, sýr, pepř, sůl, muškátový oříšek a cayenský pepř rozšleháme. Do zapékací misky nebo formy rozložíme na špalíčky nakrájený a povařený pórek, posypeme sekaným uzeným masem a zalijeme rozšlehanou smetanovou směsí. Pečeme v předehřáté troubě při 200°C asi 40 minut.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat